Rune Hauge vil skaffe Gamsten superlønn

Om Blackburn nekter å selge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Blackburn skal ha avslått bud på Morten Gamst Pedersen på omkring 100 millioner kroner fra både Arsenal og Tottenham denne sommeren.

Fotballagent Rune Hauge fortalte til Dagbladet i mai at alle også Chelsea, Liverpool og Manchester United holder seg oppdatert på situasjonen til venstrevingen.

I dagens VG sier Hauge at han vil bruke de avslåtte budene til å forhandle fram en solid lønnsøkning for finnmarkingen - dersom han ikke blir solgt i løpet av august.

Best mulig avtale

- Vi registrerer hva som skjer. Vår oppgave er å sikre våre klienter en best mulig avtale i forhold til markedet han spiller i. Og når bud fra Tottenham og Arsenal er avvist, er Gamstens avtale noe som må snakkes om. Da setter vi oss ned med Blackburn. Vi har et godt forhold til dem, sier Hauge til VG.

Da Gamsten skrev ny fireårsavtale i fjor, skal ukelønna blitt oppjustert til 350 000 kroner.

Gamst selv sier til VG at han er smigret dersom Arsenal har forsøkt å kjøpe ham, men at han trives godt i Blackburn. En eventuell lønnsøkning synes han det er vanskelig å forholde seg til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer