Rune Holta i voldsom krasj

Slapp unna med skadd hånd.

HELL I UHELL: Norsk-polske Rune Holta slapp heldig fra en stygg krasj i speedwayserien i Polen i helga. Norskfødte Holta har vært polsk statsborger siden 2002. Foto: Sascha Schuermann, AFP/Scanpix
HELL I UHELL: Norsk-polske Rune Holta slapp heldig fra en stygg krasj i speedwayserien i Polen i helga. Norskfødte Holta har vært polsk statsborger siden 2002. Foto: Sascha Schuermann, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Speedwaykjøreren Rune Holta krasjet stygt i Polen lørdag. Han kom fra det med en smertefull skade i hånden, melder NRK.

Ulykken skjedde i et race i den polske speedwayeliteserien.

Holta fikk for liten plass i yttersvingen, og smalt i gjerdet. De første rapportene fortalte om brukket håndledd og flere måneders skadefravær, men heldigvis viste disse seg å være feil.

- Vi tror ikke det er så ille. Jeg ringte Rune med en gang jeg fikk høre om uhellet. Han fortalte at han hadde falt med fingrene rett ned i bakken og har forferdelig vondt. Men han trodde ikke at noe var brukket, sier Holtas trener, Mikael Karlsson ifølge Barometern.se.

Holta er polsk statsborger og kjører internasjonalt for Polen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer