Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rune Lange mistet flyet

TROMSØ/OSLO (Dagbladet.no): Tromsø fikk ikke pengene for Rune Lange fra Trabzonspor. Dermed mistet Lange flyet til tyrkernes treningsleir.

Flyet Lange skulle tatt til treningsleiren i Krefeld lettet kl. 12.05. Bare et økonomisk under fra Trabzonspor kunne sørge for at Lange ble med.

Underet uteble og Lange er fortsatt i Tromsø i ettermiddag.

For Tromsø nekter Lange å reise før den avtalte summen er inne på TILs konto i Sparebanken1. Men TIL har håp om en løsning i løpet av dagen.

- Det er en løpende dialog mellom den tyrkiske banen, Trabzonspors finansdirektør og vår bank, sier TIL-formann Gunnar Wilhelmsen til Dagbladet.no.

TIL vet med sikkerhet at pengene er på vei, men venter med å slippe Lange til summen fysisk er inne på kontoen. Dessuten mangler bankgarantien også fortsatt.

- Vi har stor tiltro til Trabzonspor, og håper alt er inne før bankene stenger i dag. Ellers fortsetter vi med dette mandag, sier Wilhelmsen.

TIL-formannen håper å sende Lange med et fly seinere i dag. Ellers kan Lange fort være aktuell på Tromsø-laget som møter Vålerenga søndag.

- Jeg tror ikke det skjer, fordi tyrkerne viser stor vilje i denne saken. Rune har fått sine penger, sier Wilhelmsen.

  • Dagbladet.no kommer tilbake med mer om Lange-saken seinere i dag.
MÅ VENTE:Det skal mye til at Rune Lange kan delta på treningssamling med sine nye tyrkiske lagkamerater. Pengene for overgangen har nemlig ennå ikke dukket opp på TILs konto.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media