Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rune Stordal gjør comeback

Tok Norges siste VM-gull på skøyter i 2005.

VÅR SISTE VERDENSMESTER: Rune Stordal på vei mot gull på 1500 meter under VM på enkeltdistanser i Inzell i 2005. Nå gjør 30-åringen comeback og satser mot OL i 2014. Foto: Jan Pitman, AP/Scanpix
VÅR SISTE VERDENSMESTER: Rune Stordal på vei mot gull på 1500 meter under VM på enkeltdistanser i Inzell i 2005. Nå gjør 30-åringen comeback og satser mot OL i 2014. Foto: Jan Pitman, AP/Scanpix Vis mer

Verdensmesteren på 1500 meter fra VM enkeltdistanser i Inzell i 2005, Rune Stordal, har bestemt seg for å gjøre comeback, melder NRK.

Stordal (30) tok VM-gull da han gikk på 1.50,69 på utendørsisen i Inzell. Det er Norges siste VM-gull.

Senere røk han uklar med trener Peter Mueller og for to år siden la han opp etter blant annet å ha blitt kalt sytete av treneren.

- Jeg har ikke lyst til å se tilbake på det som skjedde den gangen. Nå vil jeg heller se fremover, sier Stordal om konflikten med Mueller.

Stordal satser fram mot OL i Sotsji i 2014 og mener selv at han kan være med å kjempe i toppen.

- Jeg gjør ikke comeback for bare å være en deltaker i miljøet, jeg gjør det for å kjempe om medaljene. Med god vilje og enorm innsats burde det være mulig, sier Stordal.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling