Rush etter VM-reiser

Det var et rush etter VM-reiser hos flere reisebyråer i går. Folk er helt ville etter å komme seg til Frankrike for å se Drillos innledende kamper under fotball-VM neste sommer.

Det billigste og mest hensiktsmessige er å bestille en pakketur gjennom Sport- og spesialreiser i Oslo. Det reisebyrået har en egen avtale med Norges Fotballforbund, og har flere gunstige feriepakker for deg som vil til fotball-VM.

- VM-tur til Frankrike er åpenbart årets julegave. Telefonen har ikke stått stille i dag. Det er nesten umulig å komme fram til oss, sier salgskonsulent Gjermund Holsæter i Sport- og spesialreiser til Dagbladet.

Tre dager

Den billigste VM-pakken koster 6 500 kroner og inkluderer flyreise, hotell og billett til en av Norges innledende pakker. Ønsker du å få med deg samtlige tre kamper må du ut med 13 000 kroner.

- Det inkluderer flyreise, hotell, transport til alle arenaene og billetter til kampene, fortsetter Holsæter.

Det er også fullt mulig å lage egne kombinasjoner i samarbeid med reisebyrået.

Rutefly

Velger du å reise til Frankrike på egenhånd er rutefly et godt alternativ. Men, du må være raskt ute.

- De billigste tilbudene er i ferd med å bli utsolgt, sier reisekonsulent Elin Gjuvsland i American Express Reisebyrå til Dagbladet.

Billigste flybillett til hver av byene der Norge skal spille, koster rundt 3500 kroner Oslo tur- retur.

Velger du derimot å reise til Frankrike og få med deg samtlige tre kamper koster billetten Oslo-Montpellier, og Marseille-Oslo 3690 kroner. Du flyr da med British Airways via London.