Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rush hetere enn Helstad

Sigurd Rushfeldt skal være Austria Wiens heteste spisskandidat. Erik Pedersen utelukker ikke fortsatt Odd-spill. Les siste nytt om norsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både Thorstein Helstad og Sigurd Rushfeldt har de siste ukene blitt linket til Austria Wien, men nå skal Rushfeldt være den mest aktuelle, ifølge nettavisen Networld.

Bergens Tidende skriver videre at Rushfeldt kan bli lagkamerat med broren til ishockeystjernen Dominik Hasek - Martin Hasek som nå spiller i Sparta Praha. Også polakken Tomasz Iwan skal være på vei til klubben.

Rushfeldt var på besøk i Wien sist helg og var fornøyd med det han så. Klubbene er enige om utleie, men så langt har ikke Austria og Racing Santander blitt enige om prisen på Rush når leieavtalen går ut til sommeren.

Pedersen venter på Odd

Erik Pedersen har åpnet for fortsatt spill i Odd-trøya, men har foreløpig ikke hørt noe fra skiensklubben. Midtbaneveteranen sa nei til et kontraktstilbud tidligere i år på et tidspunkt han følte seg «utbrent». Nå har han fått lysta tilbake, men har ikke fått noe nytt tilbud. - Hvis jeg får det så skal jeg vurdere det. Men de hadde jo så mange andre at jeg ikke regner med at det blir noe, sier 34-åringen til Varden. - Vi er ennå ikke klare til å konkludere om vi kommer til å gi Erik Pedersen et nytt kontraktsforslag, sier sportslig leder Jan Sæterbakken.

Vil tilbake til Start

Kristian Sørli har ikke fått tillit i Viking og ønsker seg tilbake til Start, men en overgang synes likevel lite sannsynlig for trønderen. - Han gjorde en god jobb for oss i to sesonger. Situasjonen i Start tilsier derimot ikke at vi kan hente spillere nå. Derfor står han ikke på noen prioritert ønskeliste, sier Start-trener Jan Halvor Halvorsen til Fædrelandsvennen. Sørli kom fra Start til Viking foran årets sesong.

Vil ikke bli Bosman-spiller

Erlend Hanstveit har i lenge vært i proffklubbenes søkelys. Manchester United er en av flere storklubber som har Brann-spillerens navn på blokka. Men U21-landslagsspilleren vil ikke gå gratis fra Brann og vil derfor skrive ny kontrakt med bergensklubben. - Jeg synes det er litt for tidlig for meg å bli proff nå, så jeg kan helst tenke meg å fortsette i Brann, sier Hanstveit til Bergens Tidende. Hans nåværende kontrakt strekker seg til 30. juni 2002.

Stille rundt Sæternes

Både Odd og Viking kan tenke seg Bengt Sæternes, men Bodø/Glimt har ikke hørt noe fra noen av klubbene. - Ikke utenom det vi ser på tv, sier sportslig leder Tor-Ove Falch til Nordlands Framtid.

<B>FERDIG I RBK: Wien kan bli neste stopp for Sigurd Rushfeldt. Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart