Tromsø  20100524.
Sigurd Rushfeldt i duell med Amin Nouri og Stefan Strandberg  eliteseriekampen mellom Tromsø og Vålerenga i  kveld  på Alfheim Stadion. TIL slår VIF 2-1.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
Tromsø 20100524. Sigurd Rushfeldt i duell med Amin Nouri og Stefan Strandberg eliteseriekampen mellom Tromsø og Vålerenga i kveld på Alfheim Stadion. TIL slår VIF 2-1. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / ScanpixVis mer

Rush sju mål unna rekorden

- Jeg følger ikke noe skjema.

||| TROMSØ (Dagbladet): Tromsø  — Vålerenga 2-1.

Igjen vant Tromsø, og igjen scoret Sigurd Rushfeldt. Nå har veteranspissen bare syv mål igjen før han tangerer Harald Martin Brattbakks scoringsrekord i norsk toppserie.  

Selv om 37-årige Rushfeldt medgir at han nærmer seg, så er han usikker på om han tar rekorden allerede i år.  

- Jeg har ikke noe skjema jeg følger akkurat. Jeg må vel ha en kamp hvor jeg setter noen flere scoringer også, mener Rushfeldt.  

- Nekter å tape Ikke nok med at han nærmer seg scoringsrekord. Tromsø er godt plassert på tabelltopp. I går vant de igjen hjemme på Alfheim i toppkampen mot Vålerenga. Det til tross for at bortelaget var det førende laget i store deler av kampen.  

- Vi nekter å tape og vi vinner på en dårlig dag. Det er sånn det skal være.  

Til helgen reiser Tromsø til Drammen for å møte Strømsgodset. Poeng i den kampen sikrer Rushfeldt og lagkameratene tabelltopp i VM-pausen.  

Skulle de klare det vil det garantert bli store forventninger foran høstsesongen. Men veteran Rushfeldt frykter ikke at Tromsø skal gå på en smell.  

- Jeg er ikke redd for resten av året. Vi skal jobbe med våre oppgaver og vi skal forbedre oss.  

Avhengig av de andre Og selv om han ikke vil snakke direkte om noe gull i Tromsø, medgir Rushfeldt at laget er i en god posisjon.  

- Vi er avhengig av at resultatene til de andre lagene rundt oss også går veien.  

Skulle de gjøre det, kan dette bli sesongen da Rushfeldt både tar scoringsrekord og medalje i Tromsø.