Rushfeldt: - Aldri mer Rosenborg

Sigurd Rushfeldt mener Rosenborg-ledelsen har ødelagt overgangen til spanske Racing Santander, og sier han aldri vil tilbake til Lerkendal, skriver VG.

Toppscoreren føler seg som offer i en uforsonlig tvist mellom sin agent Rune Hauge og Rosenborg-direktør Rune Bratseth.

Han har fått klar beskjed fra Bratseth om at det bare er Santander han kan selges til.

- RBK legger alle premisser, og det synes jeg ikke er riktig. Jeg føler meg tvunget til å spille for Santander. Andre klubber, som Rune Hauge kommer opp med, blir ikke akseptert. At Hauge og Rune Bratseth har en personlig tvist seg imellom, skal ikke gå ut over meg, sier Rushfeldt til VG.

Den vanligvis så sindige Vadsø-gutten er mektig irritert over Rosenborgs håndtering av den annonserte 30-millioners handelen med Racing Santander, klubben som meldte seg som kjøper etter at økonomisk skakkjørte Benfica trakk seg.

- Ved å fortelle spanjolene om min lønn i den havarerte avtalen med Benfica, og at Santander var eneste klubb RBK ville akseptere et salg til, stilte jeg uten gode kort i forhandlingene, sier Rushfeldt, som heller ikke søndag kom til enighet med de spanske fotballederne.

Uansett vil han ikke tilbake til Rosenborg. - Jeg drar ikke til Trondheim etter dette. Jeg har trødd nok på Lerkendal, sier Rushfeldt.

(NTB)