Rushfeldt blir spisstrener på landslaget

- Det var ønske om mer fokus på spissrollen.

BLIR SPISSTRENER: Sigurd Rusfeldt blir spisstrener på landslaget. Her sammen med Joshua King og Håvard Nielsen under en trening i mai.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
BLIR SPISSTRENER: Sigurd Rusfeldt blir spisstrener på landslaget. Her sammen med Joshua King og Håvard Nielsen under en trening i mai. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

Sigurd Rushfeldt (41) skal bidra som trener for spissene på landslaget i fotball.

Landslagstrener Per-Mathias Høgmo håper at det kan bedre effektiviteten.

- I Sigurd Rushfeldt får vi en trener som har stor kompetanse på det som skjer innenfor 16-meteren. Han skal være med for å utvikle våre spisser, og vi håper han kan bidra til å øke effektiviteten. Vi var veldig glade for å ha med Sigurd forrige gang og er godt fornøyd med at han blir med videre, sier landslagssjef Per-Mathias Høgmo til fotball.no.

Spissen med 172 scoringer i eliteserien for Tromsø og Rosenborg ser fram til å komme i gang med jobben.

- Det blir spennende å jobbe sammen med landets beste spisser. Det blir en fin faglig utfordring med mange unge og talentfulle angripere. Det var et ønske om mer fokus på spissrollen. Jeg håper å bidra med min erfaring og være oppdatert på det som kreves internasjonalt, samtidig som jeg skal stille opp for dem og være til stede når de trenger det, sier Rushfeldt til fotball.no.

(NTB)