NEMESIS:  TIL-spillerne jubler for Sigurd Rushfeldts mål mot Strømsgodset i 2009 - det er ikke første gang drammenserne opplever det.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen
NEMESIS: TIL-spillerne jubler for Sigurd Rushfeldts mål mot Strømsgodset i 2009 - det er ikke første gang drammenserne opplever det. Foto: Rune Stoltz BertinussenVis mer

Rushfeldt har 15 mål på 15 kamper mot Godset

I dag skjelver Drammen igjen.

||| • Følg Strømsgodset - Tromsø i fotballstudio fra kl. 17!

(Dagbladet): Strømsgodset-forsvaret har grunn til å være ekstra på vakt når Tromsø besøker Drammen i den første kampen i den siste tippeligarunden før VM-pausen i kveld.

Helt fremst står nemlig Sigurd Rushfeldt, og han scorer nesten alltid mot Godset. Ifølge Drammens Tidende har spissen 15 mål på sine siste 15 seriekamper mot det lokale laget, og kveld jakter 37-åringen sitt 160. mål totalt.

Rutine og tålmodighet
SIF-sportssjef Jostein Flo holdt selv på langt opp i tredveårene, og han kjenner seg litt igjen i motstanderspissen.

- I den alderen flyter man mye på rutine og tålmodighet. Jeg lot meg ikke stresse siden jeg visste at sjansene ville komme i løpet av kampen, og det gjelder sikkert Sigurd også, sier Flo til DT.no.

- Jeg synes at Rushfeldt, som regel, ikke har vært så god spillemessig mot oss, men han har bare dukket opp og avgjort kampene, mener sportssjefen.

Ulike skadesituasjoner
Tromsø bør vinne for å holde Eggen-motiverte Rosenborg bak seg på tabellen, og stiller med så godt som skadefri tropp på Marienlyst.

Kevin Larsen og Tommy Knarvik er fortsatt ute, men TIL-ledelsen forteller at de to er på god vei.

- Kevin er i full gass på treningene, og vi regner med at både han og Tommy er klare til dyst etter VM-pausen, sier assistenttrener Agnar Christensen til klubbens hjemmesider.

Strømsgodset på sin side mangler Steffen Nystrøm, Fredrik Nordkvelle og Kim Andre Madsen.

Per Mathias Høgmo, som tegnet en kontraktforlengelse på to nye år med klubben denne uka, må håpe at laget hans klarer å ta revansj for fjorårets oppgjør i Drammen.

Den gang vant hjemmelaget 2-1.