Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rushfeldt har brutt forhandlingene med TIL

- Kanskje ikke stor nok interesse.

(Dagbladet.no): Sigurd Rushfeldt har stoppet forhandlingene med Tromsø om ny kontrakt. 35-åringen har kontrakt ut den kommende sesongen.

Det betyr at han kan skrive under for en ny klubb 1. mai om han ikke kommer til enighet med TIL om en forlengelse før den tid.

- Jeg kan bekrefte at de er lagt på is. Forhandlingene er avsluttet for nå. Inntil videre, sier TIL-kapteinen til Nordlys.

Dårligere tilbud

Ifølge lokalavisa skal Rushfeldt ha fått stadig dårligere tilbud av klubben. Nordlys skriver at Rushfeldt kunne tjent flere ganger lønna han har i Tromsø om han hadde blitt Brann-spiller i vinter.

Også Vålerenga skal ha meldt interesse for spissveteranen i vinter.

Selv vil ikke Rushfeldt utdype hvorfor forhandlingene er avsluttet, men sier han gjerne vil bli i Tromsø.

- Jeg vil gjerne fortsette i TIL, og trodde vi skulle komme i mål. Men jeg har vært lenge i dette gamet. Det er kanskje ikke stor nok interesse fra deres side, sier han.

FORHANDLINGENE STOPPET: Sigurd Rushfeldt har avbrutt forhandlingene om ny kontrakt med Tromsø. Foto: Scanpix
FORHANDLINGENE STOPPET: Sigurd Rushfeldt har avbrutt forhandlingene om ny kontrakt med Tromsø. Foto: Scanpix Vis mer

Tar gjerne et år til

Rushfeldt har tidligere vært inne på tanken om å legge opp. Han ønsker å gi seg mens han enda holder mål, men åpner for å spille også neste sesong.

- Jeg skal se an frem til sommeren hvordan det går med kroppen. Men det er ikke utenkelig å spille også i 2009, det kan jeg jo si allerede nå, sier Sigurd Rushfeldt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media