Rushfeldt ikke alvorlig skadet

Sigurd Rushfeldt rekker mest sannsynlig den neste seriekampen i Østerrike, og dermed også UEFA-cupkampen mot Viking.

Rushfeldt pådro seg en skade i den høyre leggen under søndagens seriekamp mot Superfund, og måtte hinke av banen etter 41 minutter. Austria Wien tapte kampen 0-2.

De første prognosene tilsa at spissen ville miste den neste seriekampen mot Salzburg 10. september, og at Viking-kampen 15. september også var i fare.

Men Rushfeldt selv tror ikke skaden er så alvorlig.

– Det er heldigvis to uker til neste kamp, så jeg kan ta det litt rolig de kommende dagene. Jeg får behandling for skaden, så får vi se hvordan det går, sier han til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Finnmarkingen anslår sjansen for at han spiller mot Viking som ganske stor.

– Jeg satser på å være klar allerede til neste seriekamp, men man vet selvsagt aldri. Viking-kampen ser ikke ut til å være i fare, sier han.

Rushfeldt måtte stå over seks-sju kamper sist sesong på grunn av skader, men har ellers klart seg uten alvorlige skader.

– Har heldigvis vært forskånet for alvorlige skader, og var jo på en måte heldig også nå – ettersom vi er inne i to uker med spillefri, sier han.

Austria Wien har tapt seriegullet på målstreken de to siste sesongene, men topper den østerrikske bundesligaen etter åtte serierunder nå. Rushfeldt har scoret tre mål, tre bak toppscorer Marek Kincl som spiller hos de regjerende seriemesterne Rapid Wien.

(ANB)

REKKER HELGAS MATCH: Leggskaden ikke så alvorlig som fryktet for Sigurd Rushfeldt. Her mot Parma i Uefacupen i vår.