Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rushfeldt kan legge opp i morgen

MR-undersøkelse avgjør.

SKADEPROBLEMER: Tromsøs Sigurd Rushfeldt skal til avgjørende MR-undersøkelse i morgen. I verste fall kan karrieren være over. Her fra Molde-kampen tidligere i år. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
SKADEPROBLEMER: Tromsøs Sigurd Rushfeldt skal til avgjørende MR-undersøkelse i morgen. I verste fall kan karrieren være over. Her fra Molde-kampen tidligere i år. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

|||

Mandag skal Sigurd Rushfeldt til en MR-undersøkelse, som i verste fall kan føre til at han legger opp.

Tromsø-spilleren sliter med leggproblemer, som kommer tilbake gang etter gang. Han skulle opprinnelig gi seg etter fjorårssesongen, men valgte å bli i to nye år. Nå kan det hende karrieren er over.

- Skal jeg fortsette må jeg bli kvitt problemene, og tiden går fort nå. Det er frustrerende, fordi jeg har ikke vært vant med å være plaget av skader, men jeg merker at man blir mer plaget med alderen, sier Rush til VG Nett.

Mandagens MR-undersøkelse blir avgjørende.

- Jeg skal ha grundige samtaler med støtteapparatet når vi får svar på undersøkelsen, sier Rushfeldt.

Tromsø-spissen har 150 scoringer i norsk toppserie. Harald Martin Brattbakk har rekorden med 166.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling