TROMSØS «GRAND OLD MAN»: Sigurd Rushfeldt (t.h.) i duell med Christian Steen (t.v.) under gårsdagens kamp mellom Molde og Tromsø i Molde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
TROMSØS «GRAND OLD MAN»: Sigurd Rushfeldt (t.h.) i duell med Christian Steen (t.v.) under gårsdagens kamp mellom Molde og Tromsø i Molde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, ScanpixVis mer

Rushfeldt mener Tromsø er komplett

Veteranen mener Tromsø har det de trenger av spillermateriale. - Kanskje det beste TIL-laget jeg har spilt på, hevder Sigurd Rushfeldt (38).

|||
MOLDE (Dagbladet.no): Molde - Tromsø 2-3. Den erfarne spissen var storfornøyd med den kollektive jobben Tromsø la ned mot Molde i gårsdagens tippeligaoppgjør.

Han benyttet også anledningen til å komme med et kraftig formvarsel:

- Dette laget har mer å gå på, forteller Rushfeldt til Dagbladet.  

Har god nok stall Så fornøyd er målmaskinen med årets Tromsø-utgave, at han ikke nøler med å hevde at dette er én av de beste årgangene av laget han har spilt for.

- Vi har det vi trenger av spillere. Vi manglet kanskje litt tidligere, men det har gått seg til.  

Fire knalltøffe bortekamper har vært den siste tids utfordring i Rushfeldts fotballiv og med solid erfaring fra større ligaer i utlandet, vet han godt hvor skoen trykker når et kampprogram er tøft.
 
Men «Rush» er glad for at han nå spiller i Norge.

Salgsobjekt?: George Mourad her i duell med Moldes Mattias Mostrøm. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
Salgsobjekt?: George Mourad her i duell med Moldes Mattias Mostrøm. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

- Egentlig spiller vi lite kamper i Norge. For min del går det veldig bra for tiden. Jeg har hatt lite problemer med helsa. Det er stor forskjell på måten det nå jobbes med skadeforebygging og restitusjon, kontra slik det var i gamle dager, forteller han.

Har gjort sitt utenlands Med tanke på prestasjonene blant annet George Mourad leverte i gårsdagens kamp og at han bare har kontrakt for denne sesongen, vil det være naturlig at det mot sommerens overgangsvindu spekuleres i eventuelle salg ut fra Tromsø.

Men dette er tanker som ikke setter seg i Sigurd Rushfeldts hode.

- Det er alltid overgangsspekulasjoner. Men slik det ser ut nå, er det nok ikke noen aktuelle kandidater og eksportere til utlandet. Én ting er i alle fall sikkert, jeg er uaktuell, avslutter han med et godt innarbeidet seiersglis.

DEN GANG DA: Sigurd Rushfeld skal avslutte sin karriere i Tromsø. Her fotografert i Wien sommeren for fire år siden. Holder Rushfeldt ord, var dette siste utenlandsopphold som aktiv spiller. 
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DEN GANG DA: Sigurd Rushfeld skal avslutte sin karriere i Tromsø. Her fotografert i Wien sommeren for fire år siden. Holder Rushfeldt ord, var dette siste utenlandsopphold som aktiv spiller. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer