Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rushfeldt på vent

Sigurd Rushfeldt sitter i Trondheim og venter på at Austria Wien og Santander skal bli enige om pris. Men han er slett ikke sikker på at de blir det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rushfeldt har vært på besøk i Austria Wien og var fornøyd med det han så. Han håper det skal ordne seg med østerrikerne, men utelukker ikke at han havner i Spania igjen.

Austria og Racing Santander er enige om en leieavtale fram til sommeren. Men har ikke kommet fram til en prislapp når leieperioden er over.

I utgangspunktet ønsket Austria en opsjonsavtale der prisen er satt til 15 millioner kroner for finnmarkingen, mens Santanders krav lå på ti millioner kroner mer.

- Jeg hørte de diskuterte i går. I dag har jeg ikke hørt noe, sier Rushfeldt.

- Vet du om det er mye det står på?

- Nei, jeg tror ikke det er så mye, men de står visst ganske steilt på sine krav begge parter, sier en ikke alt for optimistisk Rushfeldt til Dagbladet.no.

Rushfeldt er fortsatt plaget av lyskestrekken han fikk i Tippeliga-avslutningen mot Brann, men nærmer seg klar. Hvis det går i boks med Austria Wien kan 28-åringen være klar til å dra til Østerrike i neste uke.

- Men hvis det ikke blir noe av, drar jeg til Spania. Det er ikke noe problem, sier Rushfeldt.

Han drar uansett ikke til Spania før i desember.

Rushfeldts kontrakt med Santander går ut i juni 2003.

  • Etter tretten kamper ligger Santander på 10. plass i spansk 2. divisjon med 18 poeng. Austria Wien ligger på 6. plass i Østerrike med 20 poeng på 17 kamper.
Hele Norges coronakart