Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rushfeldt scoret 16

Sigurd Rushfeldt har omsider funnet målformen i Racing Santanders trøye. På de to siste treningskampene har han pøst inn utrolige 16 mål.

Den spanske klubben lagde ordentlig målfest under treningsleiren i Nederland, mot svært beskjeden motstand. Racing møtte klubblaget Smilde to ganger, og vant henholdsvis 33-0 og 26-0. De 59 målene er flere enn klubben klarte i alle sine serie- og cupkamper forrige sesong.

Etter en debutsesong som han stort sett tilbrakte på benken, har Rushfeldt utsikt til mer spilletid - og flere mål - i sesongen som kommer. Racing har nemlig solgt målkongen Salva Ballesta til Atletico Madrid.

Racing har mistet også landslagsmannen Pedro Munitis, som har havnet i Real Madrid, men klubbens andre spillere viste at også de kjenner veien til mål.

Med sine 16 fulltreffere var Rushfeldt mestscorende i de to målfestene i helgen. Torsdag får han nye sjanser til å vise sine scoringsferdigheter når Racing møter Dwingeloo, en annen liten nederlandsk klubb som skal bli offer for et spansk scoringsfyrverkeri.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media