Rushfeldt spilte med avrevne leddbånd

TRONDHEIM (Dagbladet): I lang tid har RBK-spissen Sigurd Rushfeldt fått kjeft og kritikk for dårlig spill. Det er kanskje ikke så rart: Nå viser det seg at «Rush» i flere år har spilt fotball med to avrevne leddbånd i ankelen.

- Jeg visste at det var noe galt, men ikke at de var revet av. Dette har nok hemmet meg, både på trening og i kamp, sier Sigurd Rushfeldt til Dagbladet.

Operasjonen på Rosenborg-klinikken gikk bra, gipsen er kommet på plass og Rushfeldt lover å være tilbake i toppform til seriestart.

Lege Torbjørn Grøntvedt ble svært overrasket da han oppdaget hvordan det egentlig sto til inne i ankelen til toppscoreren i årets tippeliga.

- Begge leddbåndene var slitt av. Det har skjedd for flere år siden, sier Torbjørn Grøntvedt, som også måtte fjerne en stor betennelse i ankelen før han reparerte leddbåndene.
- Jeg har jo hatt vondt i ankelen, den har vært ustabil. Jeg har merket det på spensten og på det å skyve fra skikkelig, å sette ned foten, forteller Sigurd videre.

- Jeg er glad operasjonen er overstått, det var greit å få det unna, sier finnmarkingen som på mandag reiser fra Trondheim for å feire jul hjemme hos familien i Vadsø.