Rushfeldt til PSV Eindoven?

Nederlandske PSV Eindhoven vurderer å la Sigurd Rushfeldt erstatte skadde Ruud van Nistelrooy.

PSV Eindhoven har kontaktet Rushfeldts agent, skriver VG.

van Nistelrooy ødela korsbåndet på trening med PSV i går, og det sies at han kan bli tvunget til å ta ett års pause fra fotballen.

En av årsakene til at PSV skal være interessert i å skaffe seg Vadsø-væringen er at de etter skaden til van Nistelrooy ikke bare mangler en spiss, men også mangler 250 millioner kroner som de skulle tjent ved van Nistelrooys overgang til Manchester United.

Dermed må den nederlandske klubben også redusere på kravene sine og legge bort ønsket de tidligere har uttykt om å kjøpe Tore André Flo fra Chelsea.

- Det er riktig at PSV har kontaktet oss angående Sigurd, bekrefter agent Harald Suain, som er samarbeidspartner med Rune Hauge overfor VG.

Rushfeldt er interessert i en slik overgang. - Men jeg har gitt Hauge og Suain beskjed om at jeg ikke trenger informasjon om alle overgangsrykter.

Rushfeldt har ikke fått spille mange kamper i Racing Santander siden han ble kjøpt for 30 millioner kroner fra Rosenborg i fjor sommer.

- Som fotballspiller må man spille. Og PSV er et veldig bra sportslig alternativ og en solid klubb, sier Rushfeldt til VG.

UTE I ETT ÅR: PSV Eindhoven er uten toppscoreren van Nistelrooy i minst ett år, etter gårsdagens korsbånd-skade.
KLAR FOR Å BYTTE: Sigurd Rushfeldt er lei av å sitt på benken og er klar for å bytte klubb.