<strong>TRENGER MÅL:</strong> Sigurd Rushfeldt (t.v.) går glipp av flere kamper i jakten på den norske eliteserierekorden for mål. Foto: Erlend Aas / Scanpix
TRENGER MÅL: Sigurd Rushfeldt (t.v.) går glipp av flere kamper i jakten på den norske eliteserierekorden for mål. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

Rushfeldt ute i én måned

Sliter med lårskade.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Sigurd Rushfeldt sliter med en lårskade. Tromsø-spissen er ikke tilbake før hjemmekampen mot Odd Grenland 22. august.

Storscoreren har slitt med en belastningsskade på baksiden av låret i to måneder, og under eliteseriepausen ble den verre.

- Nå må jeg bare bli frisk. Jeg får trene litt alternativt og roligere og få diverse behandlinger. Vi har en frihelg helgen før kampen 22. august. Alt før det vil være en bonus. Det kan fort gå så lang tid, sier «Rush» til NRK.

Det betyr at TIL-kapteinen mister kampene mot Kongsvinger, Stabæk og Aalesund.

Rushfeldt har scoret seks mål denne sesongen. Han har scoret totalt 160 mål i eliteserien og er bare seks bak rekorden til Harald Martin Brattbakk.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer