Rushfeldt vurderer å legge opp

Har vært i møte med TIL-ledelsen.

• Følg Tromsø - Rosenborg direkte fra 19.00!

(Dagbladet.no): Sigurd Rushfeldt bekrefter overfor VG at han vurderer å legge opp i høst, hvis det ikke stemmer sportslig for ham og Tromsø.

– Jeg skal ta en oppsummering etter årets sesong, og det synes jeg er helt naturlig i min alder. Jeg vil se på hvordan laget presterer. Og hvordan jeg selv presterer, sier storscoreren.

Rushfeldt har kritisert ledelsen for spillersalgene denne sesongen, og var i går i møte med klubbdirektør Tom Bendiksen.

– Jeg har sagt at jeg ikke likte salget av Ole Martin Årst. Det er heller ikke bra at Patrice Bernier forsvant. Dette innvirker en god del, sier 34-åringen.

TIL-direktøren mener Rushfeldt burde holdt sine tanker internt.

– Sigurd har fått svar, og det viktigste svaret til ham er kanskje at vi jobber hver dag med å styrke oss sportslig. Tromsø skal satse, sier Tom Bendiksen.

TELLER PÅ KNAPPENE: Sigurd Rushfeldt vurderer om han skal orke å fortsette som fotballspiller. Foto: MORTEN RAKKE/SCANPIX
TELLER PÅ KNAPPENE: Sigurd Rushfeldt vurderer om han skal orke å fortsette som fotballspiller. Foto: MORTEN RAKKE/SCANPIX Vis mer