Rushfeldt vurderer å legge opp

Allerede før året er omme.

Sigurd Rushfeldt vurderer om han skal legge fotballstøvlene på hylla allerede før året er omme. Han sier til NRK.no at han vil bestemme seg før jul.

- Ut i desember vet jeg mer om min fremtid, og så har jeg lyst til å spille for et godt lag. Det er det som er det viktige, sier spissveteranen.

Landslagskompisen Lars Iver Strand gikk til Vålerenga mandag, og nå mener Rushfeldt at Tromsø ikke må svekke laget for mye.

- Det er viktig hva Tromsø gjør, og nå har jeg kontrakt ytterligere et år med klubben, kommenterer Rushfeldt.

Han er tatt ut i troppen til den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Tyrkia, men et eventuelt EM-sluttspill er ikke avgjørende for om nordlendingen fortsetter eller ikke.

- Det hadde vært artig om Norge hadde kvalifisert seg til EM, men for meg er det ikke det som avgjør. Det er ingen selvfølge at en spiller i min alder skal bli tatt ut i en EM-tropp, men et EM-sluttspill hadde vært en ekstra gulrot, innrømmer Rushfeldt i NRK-intervjuet.

(NTB)

I TENKEBOKSEN: Norges og Tromsøs Sigurd Rushfeldt skal bruke tiden frem mot jul til å finne ut om han vil fortsette som fotballspiller. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX
I TENKEBOKSEN: Norges og Tromsøs Sigurd Rushfeldt skal bruke tiden frem mot jul til å finne ut om han vil fortsette som fotballspiller. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX Vis mer