Russefest-bråket: - Kan ikke tillate oss dette

Overfor RBnett forteller Vegard Forren at han var en av Molde-spillerne som festet med russen.

TAP: Molde gikk på en smell mot Kristiansund 16.mai. Etter å ha ledet 2-0, tapte laget 3-2. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
TAP: Molde gikk på en smell mot Kristiansund 16.mai. Etter å ha ledet 2-0, tapte laget 3-2. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

aMandag i forrige uke skal flere Molde-spillere ha dukket opp på russefest utenfor Molde sentrum. Det skrev TV 2.

Ifølge tv-kanalen skal de ha kommet seg inn på russefesten i en av russebussene. Spillerne skal også ha drukket alkohol sammen med russen.

Det reagerer blant annet russepresident ved Molde videregående skole, Ingrid Talseth Singstad, på.

Spillernes tilstedeværelse skal være godt dokumentert i sosiale medier, noe som fikk Molde-trener Erling Moe til å reagere:

- Det jeg kan si, er at tre av våre spillere har brutt reglementet vårt i forbindelse med alkohol. Det vil bli tatt tak i og håndtert av oss internt, uttalte han overfor TV 2.

- Må ta lærdom

I dag forteller Molde-stopper Vegard Forren at han var en av spillerne som var på fest med russen. Det skriver RBnett

- Saken er litt oppblåst. Det er mange overdrivelser ute og går, og en del påstander fra folk som ikke har riktig informasjon, eller som ikke kjenner fakta. Vi håndterte saken internt og la den død med en gang. Vi har ikke brukt noe tid på det etterpå, sier Forren til RBnett, som intervjuet ham i forbindelse med borgertoget i Molde.

Forren legger likevel til at spillerne må være ekstra forsiktige og oppmerksomme:

- Vi må alltid huske på at vi er i den posisjonen vi er som Molde-spillere, og da kan vi ikke tillate oss dette.

Vurderte stunt

Til tross for at episoden vekket oppsikt og fikk Molde-treneren til å reagere, forteller Forren overfor RBnett at han vurderte et stunt i dagens tog - nemlig å stille opp i sin gamle russedress.

- Det kunne vært artig å stille opp i den i borgertoget, men det er ikke alle som har like mye humor på dette som jeg har. Derfor gikk jeg som vanlig i toget, sier han.