- Russerne er en trussel

Liverpool-boss Gerard Houllier både gleder og gruer seg til kveldens møte med Spartak Moskva.

CL-tabeller før kveldens kamper!

Liverpool har kommet skjevt ut i årets Champions League. Ett poeng på to kamper er ikke helt etter planen for John Arne Riise og co. Gerard Houllier er likevel ikke med på at det en trepoenger til i kveld:

- Det er ikke en må-vinne situasjon, men en vil-vinne situasjon, sier franskmannen.

- Det er en kamp vi ser fram til. Vi har fire kamper igjen i gruppa, og vi gjør vårt beste hver gang. Spiller vi som mot Basel, blir det ok.

Gjort hjemmeleksa

Liverpool møter et lag i krise i kveld. Moskva-laget, som har tatt ni av ti ligatitler de siste ti åra, har ikke vunnet en fotballkamp siden 16. august. Champions League-statistikken er enda verre: 13 kamper uten seier.

Men som seg hør og bør for en toppmanager: Houllier nekter å ta lett på oppgaven.

- Russisk fotball er en trussel, men vi har gjort hjemmeleksa vår. Vi vet det vi vil vite.

Han minner om at Russland nylig slo Irland, og at en av landslagsspillerne hever lønn hos kveldens motstander. Men Houllier har god tro på at hans røde disipler viser seg fra sin beste side i kveld.

- Liverpool er aldri bedre enn når de sterkt ønsker et resultat, sier han til klubbens hjemmeside.

Mål-Michael

Og det gjør heller ikke noe at Michael Owen i helga sa fra om at han fortsatt kan score mål. Etter lang tids måltørke scoret superspissen hat-trick mot Manchester City.

- Michael har hatt sjanser i alle kamper, og skulle kanskje vært toppscorer i Premier League. Men det blir han - du kan vedde det du har på at han scorer mellom 20 og 30 mål denne sesongen, sier Houllier.

  • Dagbladet.no følger kveldens Champions League-kamper direkte fra kl. 20.45.
OWENPÅ IGJEN:</B> Etter tre mål i helga er Michael Owen klar for å jakte Champions League-mål i kveld. Her i aksjon under Basel-kampen. Foto: SCANPIX/REUTERS