DØDSFALL: En russisk bokser døde etter at han tapte en match på knockout. Dette er et illustrasjonsbildet. Foto: Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
DØDSFALL: En russisk bokser døde etter at han tapte en match på knockout. Dette er et illustrasjonsbildet. Foto: Kevin C. Cox/Getty Images/AFPVis mer

Russisk bokser døde etter knockout

Hjerneoperert på sykehus, men døde senere av skadene.

Den russiske lettungvekteren Roman Simakov tapte på knockout, ble sendt til sykehus, men døde senere uten å ha kommer til bevissthet.

Det tragiske dødsfallet skjedde etter en kamp om den asiatiske tittelen til World Boxing Council (WBC). 27 år gamle Simakov ble fraktet fra ringen på båre, og han ble hjerneoperert på sykehuset i Jekaterinburg, men livet sto ikke til å redde.

- Omstendighetene rundt dødsfallet blir undersøkt, sier Igor Maruzov, en av lederne i det russiske bokseforbundet.

Den russiske lettungvekteren ble slått ned i sjette runde av landsmannen Sergej Kovalev, men han kom seg på beina igjen og fortsatte kampen. I den sjuende runden mottak han en rekke harde treffere til hodet, og da ble han slått bevisstløs.

Han gikk på sitt aller første knockoutnederlag på 21 kamper, og nederlaget som førte til døden, var hans andre i karrieren.

(NTB)