Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Russisk klubb lokket Nannskog med rubler

- Lommeboka synes det var synd det ikke ble noe av.

(Dagbladet.no): Tippeligaen var nær ved å miste en av sine fremste attraksjoner rett etter at den første runden var over.

Rett før overgangsvinduet stengte mandag, var Stabæks svenske målmaskin Daniel Nannskog nemlig svært nær en overgang til russiske Rubin, melder NRK.

- Det var ganske nære at det kom inn et ordentlig tungt bud. Nå ble det ikke sånn, og det synes lommeboka mi var synd. Men sånn er det her i livet, sier Nannskog.

Rubin trakk seg i siste liten. Men med et fett tilbud til Stabæk og mange millioner i årslønn, ville Stabæk trolig måtte sluppet 33-åringen.

Klubbens sportsdirektør Lars Bohinen innrømmer at klubben var redd for å miste spissen sin.

- Vi fikk litt hjertet i halsen, men det gikk bra i dette vinduet også, sier Bohinen.

På sine tre første sesonger i bærumsklubben har svensken scoret 79 mål på 92 kamper. Før Nannskog kom til Stabæk i 2005, spilte han for Sichuan i Kina.

Nannskog har halvannet år igjen av kontrakten med Stabæk.

BLE NESTEN BORTE: Dette brassesparket på Molde stadion kunne fort blitt noe av det siste vi så til Daniel Nannskog i Tippeligaen. Men russiske Rubin trakk seg rett før overgangsvinduet stengte. Foto: Svein Ove Ekornesvaag, Scanpix
BLE NESTEN BORTE: Dette brassesparket på Molde stadion kunne fort blitt noe av det siste vi så til Daniel Nannskog i Tippeligaen. Men russiske Rubin trakk seg rett før overgangsvinduet stengte. Foto: Svein Ove Ekornesvaag, Scanpix Vis mer
image: Russisk klubb lokket Nannskog med rubler
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media