Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Russisk klubb vil ha Hagen

Vålerengas midtstopper Erik Hagen er ønsket i toppklubben Zenit, ifølge russisk presse.

ST. PETERSBURG/OSLO (Dagbladet): Det er nettutgaven til den russiske sportsavisa Sovjetskij sport som skriver dette. Zenit er toppklubben i St. Petersburg, og Erik Hagen sier han gjerne titter på mulighetene i den russiske klubben, dersom muligheten skulle by seg.

-  Det er klart jeg er interessert i å se meg rundt i klubben, hvis det blir aktuelt, sier Hagen til Dagbladet.

Selv om han ikke vet noe om russisk fotball eller eventuelle interesserte klubber.

-  Jeg vet rett og slett ingen ting om dette, sier Hagen.

To midtstoppere

Styret i Zenit skrev på sine hjemmesider tidligere denne uka at direktørene vil kjøpe nye spillere etter den skuffende fjerdeplassen i 2004-sesongen. De vil særlig ha forsterkninger i forsvaret.

-  Når det gjelder kjøp av nye spillere bekreftet Vlastimil Petrsjela behovet for å kjøpe to midtstoppere og en venstreback, i tillegg til en goalgetter, skriver Zenit på sin hjemmeside.

Sovjetskij sport skriver i sin nettutgave at Erik Hagen er en av spillerne Zenit er ute etter. Nettutgaven av sportsavisa skriver at Hagen har bidratt til Norges seirer over Skottland og Slovenia i VM-kvaliken tidligere i høst. At Vålerenga er et østkantlag fra Oslo med sterke røtter til radikal norsk arbeiderbevegelse, skriver avisa ingen ting om.

Prisspørsmål

-  Disse ryktene har vi hørt gjennom agenter og andre, men det har ikke dukket opp et konkret tilbud, forteller Vålerenga-direktør Kjetil Siem, som i disse dager er i forhandlinger med Hagen om ny kontrakt.

Han utelukker ikke at et eventuelt salg kan være aktuelt:

-  Alt er snakk om pris i forhold til ønsket om å beholde en spiller. De skal komme med et veldig bra tilbud, for at vi skal fatte interesse, mener Siem.

IKKE UINTERESSERT: VIF-stopperen sier ikke automatisk nei hvis det kommer en henvendelse fra Russland. - Det er klart jeg er interessert i å se meg rundt i klubben, hvis det blir aktuelt, sier Erik Hagen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media