Russisk lege skaper storm i Chelsea-drakt: - Ute etter Evas jobb?

Engelskmennene spekulerer.

ERSTATTEREN?  Eva Carneiro (t.v.) får ikke lenger sitte på benken i Chelsea, og er degradert i sin legegjerning i klubben. Blir hun erstattet av den russiske legen Viktoriya Gameeva (t.h.)? Iført Chelsea-drakt er spekulasjonene i full gang. Foto: NTB Scanpix / Instagram
ERSTATTEREN? Eva Carneiro (t.v.) får ikke lenger sitte på benken i Chelsea, og er degradert i sin legegjerning i klubben. Blir hun erstattet av den russiske legen Viktoriya Gameeva (t.h.)? Iført Chelsea-drakt er spekulasjonene i full gang. Foto: NTB Scanpix / InstagramVis mer

(Dagbladet): Viktoriya Gameeva er lege for den russiske fotballklubben Spartak Moskva. Men på Instagram la hun denne uka ut et bilde av seg selv i Chelsea-drakt.

Muligens litt spesielt. I alle fall nok til at selv engelske storaviser er på saken.

- Spartak Moskvas lege får pulsen til å stige med bilde av seg selv i Chelsea-drakt. Er hun ute etter Eva Carneiros jobb? spør Daily Mail.

Unåde Carneiro er Chelsea-legen som havnet i unåde hos manager José Mourinho etter den første seriekampen mot Swansea.

- Impulsive og naive, lød managerens dom. Han reagerte over at Carneiro og fysioterapeut Jon Fearn løp ut på banen for å behandle en skade hos Eden Hazard. Ettersom keeper Thibaut Courtois allerede var utvist, måtte Chelsea i en periode spille med ni mann.

Kampen endte 2-2. Det var et resultat Mourinho tydeligvis mente kunne vært bedre hvis laget ikke hadde spilt med ni mann.

Ikke på benken Siden har Carneiro ikke fått være på Chelsea-benken. Hun og fysioterepaut Fearn er erstattet av Chris Hughes og Steven Hughes - på ubestemt tid.

Og nå vaker Spartak Moskva-legen i sivet ...

Hun har 7000 følgere på Instagram, og blir omtalt som «stunning» i England. Hun legger ikke bare ut bilder fra en hektisk arbeidshverdag, for å si det sånn. Her er flere bikinibilder i atletiske positurer ved vannkanten.

Bildet i Chelsea-drakt blir hyppig kommentert på Twitter.

- Er hun Eva Carneiros erstatter? spør avisa The Mirror.

- Hun har fått internett til å ta av, melder Daily Star.