SNART SNIPP SNAPP SNUTE. Fabio Capello er nær på å få sparken som sjef for det russiske landslaget. Foto: REUTERS.
SNART SNIPP SNAPP SNUTE. Fabio Capello er nær på å få sparken som sjef for det russiske landslaget. Foto: REUTERS. Vis mer

Russisk minister: - Skjebnen til Capello er allerede bestemt

Spekulasjoner går på at det regnes på kompensasjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fabio Cappelos tid som russisk landslagssjef ser ut til å gå mot slutten. Idrettsminister Vitalij Mutko sier de allerede har avgjort italienerens framtid.

- Det er ingen hemmelighet. Vi har allerede tatt enkelte beslutninger rundt Capellos skjebne, sier Vitalij Mutko, Russlands idrettsminister, til nyhetsbyrået ITAR-TASS.

Den tidligere England-sjefen er under et enormt press som landslagssjef for Russland etter flere svake resultater i EM-kvalifiseringen. Capellos menn ligger på en foreløpig tredjeplass med åtte poeng.

- Alle spørsmål rundt landslagsledelsen vil bli besvart og besluttet før månedsskiftet, sa Mutko.

Nå må Capello, som angivelig skal være verdens best betalte landslagssjef, tåle mange negative oppslag i russisk presse. Nyhetsbyrået R-sports siterer en anonym kilde i fotballforbundet på at «Capellos avgang blir offentliggjort når partene er blitt enige om sluttpakken».

- Avgjørelsen er allerede tatt. Men det er fortsatt enkelte detaljer rundt størrelsen på kompensasjonen hans, sier kilden til R-sports.

Russisk presse spekulerer nå i hvem som skal overta trenerjobben. CSKA-trener Leonid Slutskij, Krasnodar-manager Oleg Kononov og tidligere Russland-assistent Alexander Borodjuk er blant favorittene.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer