SNART SNIPP SNAPP SNUTE. Fabio Capello er nær på å få sparken som sjef for det russiske landslaget. Foto: REUTERS.
SNART SNIPP SNAPP SNUTE. Fabio Capello er nær på å få sparken som sjef for det russiske landslaget. Foto: REUTERS.Vis mer

Russisk minister: - Skjebnen til Capello er allerede bestemt

Spekulasjoner går på at det regnes på kompensasjonen.

Fabio Cappelos tid som russisk landslagssjef ser ut til å gå mot slutten. Idrettsminister Vitalij Mutko sier de allerede har avgjort italienerens framtid.

- Det er ingen hemmelighet. Vi har allerede tatt enkelte beslutninger rundt Capellos skjebne, sier Vitalij Mutko, Russlands idrettsminister, til nyhetsbyrået ITAR-TASS.

Den tidligere England-sjefen er under et enormt press som landslagssjef for Russland etter flere svake resultater i EM-kvalifiseringen. Capellos menn ligger på en foreløpig tredjeplass med åtte poeng.

- Alle spørsmål rundt landslagsledelsen vil bli besvart og besluttet før månedsskiftet, sa Mutko.

Nå må Capello, som angivelig skal være verdens best betalte landslagssjef, tåle mange negative oppslag i russisk presse. Nyhetsbyrået R-sports siterer en anonym kilde i fotballforbundet på at «Capellos avgang blir offentliggjort når partene er blitt enige om sluttpakken».

- Avgjørelsen er allerede tatt. Men det er fortsatt enkelte detaljer rundt størrelsen på kompensasjonen hans, sier kilden til R-sports.

Russisk presse spekulerer nå i hvem som skal overta trenerjobben. CSKA-trener Leonid Slutskij, Krasnodar-manager Oleg Kononov og tidligere Russland-assistent Alexander Borodjuk er blant favorittene.

(NTB)