Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Russisk nei til Bækkelaget

Bækkelaget ønsket å spille begge kvartfinalekampene i cupvinnercupen i Norge og tilbød motstanderen, russiske Kuban Krasnodar, ca. 15000 dollar (ca.110000 kroner) for det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Russerne tilbød omgående det samme til BSK - for å spille begge kamper i Krasnodar. Forholdene i Russland har endret seg radikalt de siste åra, og Kuban Krasnodar er en av klubbene som satser mye og har tydeligvis penger til det.

Bækkelagets trener Frode Kyvåg, en mangeårige venn av Kubans trener Aleksander Tarassikov, sendte nylig en faks til ham med et tilbud som ingen russisk klubb kunne si nei til for fire-fem år siden:

- Vi ville betale 15000 dollar i kompensasjon hvis Kuban gikk med på å spille begge kampene i Norge, sier Frode Kyvåg til Dagbladet.

For fire år siden betalte BSK langt mindre da samme klubben spilte sin hjemmekamp på bortebane i Oslo. BSK vant og avanserte til semifinalen i EHF-cupen.

- Nå var svaret fra Aleksander raskt og kontant: «Frode, vi betaler 15000 dollar hvis dere spiller begge kampene i Russland», forteller Frode Kyvåg.

  • Bækkelaget spiller i Krasnodar 22.februar. Returen går på Lillehammer 1. mars. Anja Andersen er utestengt i den første kampen, men klar for Lillehammer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!