Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Russisk oppvisning igjen

Det var Russland opp og Russland i mente i Holmenkollen i dag. I en uspennende verdenscupstafett var russernes kvinnelag igjen overlegne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Førstelaget seilte fra med Larissa Lazutina på sisteetappen. Russlands 2. lag ble slått med 47,1 sekunder.

For Norges bestelag endte det med tredjeplass. Anita Moen, som har hatt en skuffende sesong, opplevde et lite lyspunkt da hun spurtslo italienske Stefania Belmondo i kamp om tredjeplassen.

- Dette var hyggelig, men jeg var veldig sliten i overkroppen like før mål. Derfor måtte jeg spurte i diagonalgang, sa Anita Moen. Hun kom rett fra seier i Birkerbeiner-rennet lørdag.

Verdenscupvinner Bente Martinsen kjempet hardt på førsteetappen og gjorde det bra. Hilde Glomsås klarte ikke å følge opp på den andre sløyfen.

- Jeg ble veldig stiv mot slutten, sa Glomsås som vekslet med Elin Nilsen. Også hun fikk det ganske tungt på den klassiske stafetten.

Jegorova rask

Ljubov Jegorova, hjemsendt fra VM i Trondheim i 1997 på grunn dopingbruk, viste at hun ikke har gitt opp å komme tilbake i toppen. Hun gikk en sterk 2. etappe for russernes 2. lag. Etter løpet var hun ikke særlig interessert i å uttale seg.

(NTB)