Russisk raseri: - Bullshit

Therese Johaug var tydelig irritert på Tatjana Sorina under lørdagens renn. Etter løpet ble det diskusjon mellom de to løpernes trenere i pressesonen. De var tydelig uenige.

IRRITERT: En tydelig irritert Therese Johaug måtte si fra til Tatiana Sorina underveis i rennet på Lillehammer. Video: Løkås / Særsland / NRK. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Therese Johaug var tydelig irritert og sa at Tatjana Sorina hadde tråkket på staver og ski gjentatte ganger underveis i dagens 10 kilometer.

- Det er ikke ideelt at noen og ha noen som går på skiene dine hele tiden. Jeg ble forbanna, sier hun til Dagbladet.

Og Johaug var ikke alene om å være irritert. Den norske kvinnetreneren Ole Morten Iversen følte et behov for å gi Sorinas mann og trener Egor Sorin en klar beskjed etter løpet.

Ga beskjed

De to hadde en samtale på 30-40 sekunder i pressesonen, og det var tydelig at de, som Johannes Høsflot Klæbo og Skiforbundet, måtte bli enige om å være uenige:

- Jeg sa at kona hans hadde utøvd dårlig sportsånd og ba henne slutte med det der, sier Ole Morten Iversen til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Han begynte å bortforklare at Therese staver var i veien, men det er ingenting å bortforklare. Hun må tilpasse seg. Det er bullshit.

- Hvordan tar Therese det?

- Hun er irritert, og jeg tror hun tapte mer enn tre tideler på det, sier Iversen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.