ALVORLIG SKADD: Ivan Tsjerezov falt stygt på rulleski og pådro seg brudd i begge ankler og i skinnebeinet. Nå mister han trolig hele vintersesongen. Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / JOE KLAMAR
ALVORLIG SKADD: Ivan Tsjerezov falt stygt på rulleski og pådro seg brudd i begge ankler og i skinnebeinet. Nå mister han trolig hele vintersesongen. Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / JOE KLAMARVis mer

Russisk skiskytterstjerne kvestet i rulleskiulykke

Ivan Tsjerezov mister trolig hele vintersesongen.

Skiskytteren Ivan Tsjerezov, som har vært VM-vinner i stafett for Russland tre ganger, skadet seg alvorlig i et stygt fall torsdag.

I det russiske sommermesterskapet i skiskyting gikk han over ende fem kilometer før mål på 20 kilometeren. Han ble kjørt til sykehus etter fallet, og der ble det konstatert at han hadde brukket begge anklene og skinnebeinet.

Skadene 30-åringen pådro seg er så alvorlige at han trolig ikke kommer til å bli i stand til å konkurrere i den kommende vintersesongen - i alle fall ikke før helt mot slutten av sesongen.

Han kommer nå til å bli fløyet fra Ufa, der uhellet skjedde, til Moskva for å få ytterligere behandlinger ved idrettshospitalet der.

(NTB)