Russisk tennisstjerne ranet i eget hjem

Chakvetadze frastjålet millionverdier.

(Dagbladet.no): Det er ikke bare Liverpool-proffer som hjemsøkes av tyver. Natt til tirsdag fikk den russiske tennisspilleren Anna Chakvetadze (20) besøk av ubudne gjester i Moskva.

Opptil seks bevæpnede menn i finlandshetter brøt seg inn i 20-åringens hus og stakk av med verdier for over halvannen million kroner. Chakvetadze er ranket som nummer seks i verden og har spilt inn mer enn sju millioner kroner i år.

Ifølge Sydney Morning Herald ble ikke Chakvetadze skadd av tyvene. Faren Jamal ble bakbundet og slått, etter at han forsøkte å sette seg til motverge.

- Det var mørkt, og de minnet meg på at jeg hadde et barn der inne. Så jeg ga dem alt, sier faren til TV-kanalen NTV.

Politiet leter fortsatt etter tyvene.

- Det viktigste er at ingen ble skadd. Jeg er blitt fortalt at Anna ikke prøvde å gjøre motstand mot tyvene, sier den russiske tennissjefen Shamil Tarpishchev.

TYVER MED PISTOLER: Faren ble slått ned da innbruddstver besøkte Anna Chakvetadzes hjem utenfor Moskva natt til i går. Foto: Scanpix/Reuters
TYVER MED PISTOLER: Faren ble slått ned da innbruddstver besøkte Anna Chakvetadzes hjem utenfor Moskva natt til i går. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer