Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Russiske fotballsupportere tvang fly til å nødlande i København

Kom aldri frem til Manchester.

MÅTTE NØDLANDE: CSKA-supporterne som var på vei til Manchester for å se sitt lag i Champions League mot Manchester City skal ha oppført seg dårlig at flyet måtte lande i København og overlate dem i politiets varetekt. Foto: REUTERS/Maxim Shemetov
MÅTTE NØDLANDE: CSKA-supporterne som var på vei til Manchester for å se sitt lag i Champions League mot Manchester City skal ha oppført seg dårlig at flyet måtte lande i København og overlate dem i politiets varetekt. Foto: REUTERS/Maxim Shemetov Vis mer

En gruppe CSKA Moskva-tilhengere skal ha oppført seg så dårlig under flyturen til Manchester at flyet måtte nødlande i København.

Det russiske fotballaget møter Manchester City i mesterligaen tirsdag. Det blir uten seks av CSKAs supportere på tribunen, ifølge avisen Sport-Express.

Bråkmakerne ble arrestert av politiet i København etter den uforutsette mellomlandingen. Tre av dem var mandag kveld løslatt, mens de andre tre fortsatt satt i dansk varetekt.

Flyet kunne fortsette til Manchester, der det ankom to timer forsinket. Ifølge Sport-Express måtte CSKA Moskva-fansen sitte i setene sine hele veien fra København.

Hendelsen er den siste skandalen som involverer klubben. I hjemmemøtet med City ble gjestenes Yaya Touré rasehetset av CSKA-publikummet.

UEFA har bestemt at CSKA må spille sin neste hjemmekamp i mesterligaen på et delvis lukket stadion.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media