Russland forsterkes med Ovetsjkin og Semin

- Et enormt løft for laget.

FORSTERKER RUSSLAND: Alex Ovetsjkin (bildet) og lagkamerat Aleksander Semin i Washington Capitals er slått ut av NHL-sluttspillet. Nå slutter de seg til det russiske VM-laget.Foto: Patrick McDermott/Getty Images/AFP/NTB scanpix
FORSTERKER RUSSLAND: Alex Ovetsjkin (bildet) og lagkamerat Aleksander Semin i Washington Capitals er slått ut av NHL-sluttspillet. Nå slutter de seg til det russiske VM-laget.Foto: Patrick McDermott/Getty Images/AFP/NTB scanpixVis mer

Russland får solid offensiv forsterkning til sluttspillet i ishockey-VM. Alex Ovetsjkin og Aleksander Semin er begge meldt klare for spill.

Hvis Norge skulle ta seg til kvartfinale i VM, blir det ganske sikkert mot russerne 17. mai.

Ovetsjkin og Semin spiller til daglig i Washington Capitals, som lørdag ble slått ut av New York Rangers i NHL-sluttspillet.

- Naturligvis gir disse to spillerne et enormt løft for vårt lag, sa Valerij Fesjuk i Det russiske ishockeyforbundet til allhockey.ru.

Norge møtte Russland i gruppespillet forrige søndag. Da endte med 2-4-tap etter at Norge fikk feilaktig bortdømt et mål på stillingen 1-2.

Så langt har Jevgenij Malkin storspilt for russerne og leder målstatistikken med sine seks mål og seks assist på fem kamper.

(NTB)