Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Russland temmet Ronaldo og Portugal

Kerzjakov matchvinner da Portugal tapte.

MATCHVINNER: Aleksander Kerzjakov ble matchvinner for Russland da Portugal ble slått 1-0 i Moskva i VM-kvalifiseringen i fotball fredag. Foto: AFP PHOTO/NATALIA KOLESNIKOVA
MATCHVINNER: Aleksander Kerzjakov ble matchvinner for Russland da Portugal ble slått 1-0 i Moskva i VM-kvalifiseringen i fotball fredag. Foto: AFP PHOTO/NATALIA KOLESNIKOVA Vis mer

Aleksander Kerzjakov ble matchvinner for Russland da Portugal ble slått 1-0 i Moskva i VM-kvalifiseringen i fotball fredag.

Dermed har Fabio Capello fått en lysende start i jobben som russernes landslagssjef. Den italienske trenerveteranen har ledet Russland til tre strake seirer i gruppe F.

Kampens eneste mål kom etter seks minutters spill på Luzjniki stadion. Kerzjakov kunne sette ballen i nettet etter en god pasning av klubbkollega Roman Sjirokov i Zenit St. Petersburg.

LYSENDE START: Dermed har Fabio Capello fått en lysende start i jobben som russernes landslagssjef. Foto: AFP PHOTO / KIRILL KUDRYAVTSEV / NTB Scanpix
LYSENDE START: Dermed har Fabio Capello fått en lysende start i jobben som russernes landslagssjef. Foto: AFP PHOTO / KIRILL KUDRYAVTSEV / NTB Scanpix Vis mer

Portugal-kaptein Cristiano Ronaldo var en konstant trussel offensivt, men han kom aldri til de klare sjansene for bortelaget.

Capello fikk mye kritikk før kampen for ikke å ha stilt med toppet lag. Stjernespillerne Andrej Arsjavin, Pavel Pogrebnjak og Roman Pavljutsjenko var ikke med i laguttaket.

Russland topper gruppen med ni poeng, mens Portugal er nummer to med tre poeng mindre. (©NTB)