Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Russland utklasset konkurrentene

Fjerde OL-gull i synkromsvømming duett på rad.

GULL FIRE GANGER PÅ RAD: Det ble russisk OL-triumf i synkronsvømming duett for fjerde gang på rad. Natalia Isjtsjenko og Svetlana Romasjina utklasset konkurrentene. Foto: AFP PHOTO / MARTIN BUREAU
GULL FIRE GANGER PÅ RAD: Det ble russisk OL-triumf i synkronsvømming duett for fjerde gang på rad. Natalia Isjtsjenko og Svetlana Romasjina utklasset konkurrentene. Foto: AFP PHOTO / MARTIN BUREAU Vis mer

Det ble russisk OL-triumf i synkronsvømming duett for fjerde gang på rad. Natalia Isjtsjenko og Svetlana Romasjina utklasset konkurrentene.

Etter seieren i det tekniske programmet var russerne klart best også i friprogrammet. Dermed ble det seier med over fire poeng til gode på de nærmeste konkurrentene.

Bak var det jevnere. Ona Carbonell og Andrea Fuentes fra Spania knep sølvet tre hundredels poeng foran kineserne Huang Xuechen og Liu Ou.

Både Isjtsjenko og Romasjina var med å vinne OL-gull for tropp i Beijing-lekene, og de skal konkurrere på det russiske laget også i London. Den konkurransen avvikles torsdag og fredag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media