Rusten Tiger i Open

Tapte stort i dag og slapp konkurrentene inn i kampen.

(Dagbladet.no): Tiger Woods har ikke hatt noen stor dag i The Open på praktfulle St. Andrews. Men golfesset leder fortsatt major-turneringen, til tross for rufsete spill i dag. Det strålende spillet Tiger har vist de to foregående dagene i The Open var i dag langt borte, og Tiger hadde mer enn nok med å klamre seg til ledelsen.

Dagens 18 hull endte på et slag under par for Tiger, mens de hardeste konkurrentene gjorde det langt bedre. Jose Maria Olazabal, Retief Goosen og Colin Montgomerie gikk alle bedre runder og ligger henholdsvis to og tre slag etter Tiger Woods.

Den spanske veteranen Olazabal er den som har overrasket mest av de som hevder seg i teten. Han var ikke en gang tatt ut til turneringen, men fikk mulighet til å delta da Seve Ballesteros måtte trekke seg.

Colin Montgomerie gikk sammen med Tiger på dagens runde og han er overbevist om at han kan slå Tiger i morgen.

- Dette kan jeg vinne. Tiger er ikke skuddsikker, selv om den siste putten hans var fantastisk, sier den skottske veteranen til BBC.

Tiger har vunnet ni major-turneringer tidligere i karrieren og hvis han holder unna i morgen vil han dermed ha et tosifret antall seire. Da må han imidlertid spille bedre enn han gjorde i dag - Goosen tok inn fem slag på dagens 18 hull.

Fullstendig resultatliste.

TIGER TAPTE: Colin Montgomerie (til høyre) og konkurrentene tok mye innpå Tiger Woods (til venstre) på dagens runde. I morgen avgjøres The Open og da må Tiger skjerpe seg hvis han skal holde på ledelsen på to slag.