Rustent Liverpool spilte uavgjort i Thailand

- Alltid vanskelig på nytt kontinent, sier Benitez.

MÅLSCORER: Ryan Babel scoret Liverpools mål mot et sammensatt thailandsk lag i Bangkok.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / NICOLAS ASFOURI
MÅLSCORER: Ryan Babel scoret Liverpools mål mot et sammensatt thailandsk lag i Bangkok.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / NICOLAS ASFOURIVis mer

• Thailand XI - Liverpool 1-1.

Liverpool måtte nøye seg med 1-1 mot Thailand i en treningskamp i Bangkok onsdag.

Liverpool stilte uten flere av sine største stjerner fra start, men tok ledelsen allerede etter seks minutter. Vikarierende kaptein Jamie Carragher fant Ryan Babel med en langpasning, og nederlenderen satte inn 1-0.

Men Liverpool-spillerne virket til tider rustne og slet med å skape store sjanser utover i kampen. I stedet kom Thailand tilbake, og innbytter Sutee Suksomkit utlignet etter 72 minutter.

- Vi hadde noen sjanser, og vi spilte mot et godt organisert lag. Når man kommer til et nytt kontinent og forholdene er annerledes, er det alltid vanskeligere. Men jeg var fornøyd med noen av spillernes prestasjoner, sa Liverpool-manager Rafael Benítez.

Liverpool er uten sin kaptein, Steven Gerrard, i Asia. Han er for tiden i retten etter at han havnet i bråk på en nattklubb i desember i fjor.

(NTB)