Ruud: - Ronaldo kommer til Real

Til sommeren, eller neste.

(Dagbladet.no): Manchester United lot Ruud van Nistelrooy gå til Real Madrid i 2006, etter en offentlig og opprivende konflikt mellom nederlenderen, Alex Ferguson og Cristiano Ronaldo.


Nistelrooy havnet visstnok i flere slåsskamper med den portugisiske unggutten, falt deretter i unåde hos Sir Alex Ferguson, og sa senere at han følte seg frosset ut av United-manageren.

Nå kan nederlenderen skape mer dårlig stemning på Old Trafford.

- Kan skje til sommeren

For i sommer var det Cristiano Ronaldo som var i ferd med å surne forholdet til United ved å flørte åpenlyst med Real Madrid, men portugiseren ble raskt tatt til nåde da Ferguson og co holdt den spanske klubben unna.

Ruud van Nistelrooy derimot bærer tydeligvis ikke nag til sin tidligere slåssrival, for nå går han ut og puster nytt liv i overgangssagaen rundt Ronaldo.

- En dag vil Ronaldo komme til oss, sier nederlenderen til den spanske avisa Marca, via Sky Sports.

- Det kan skje til sommeren, eller det kan skje sommeren etter, sier van Nistelrooy.

RYKTER OM BRÅK: I månedene før Ruud van Nistelrooy forlot Manchester United til fordel for Real Madrid, kom det stadige rapporter om at nederlenderen gjorde det vanskelig Cristiano Ronaldo på treningsfeltet. Nå tror van Nistelrooy på gjenforening i Madrid. Foto: REUTERS/SCANPIX
RYKTER OM BRÅK: I månedene før Ruud van Nistelrooy forlot Manchester United til fordel for Real Madrid, kom det stadige rapporter om at nederlenderen gjorde det vanskelig Cristiano Ronaldo på treningsfeltet. Nå tror van Nistelrooy på gjenforening i Madrid. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Dette er neppe ord som faller i god jord hos eks-sjefen Alex Ferguson, men ifølge rapporter fra England skal United allerede være i ferd med å saumfare markedet etter nye stjernevinger - uansett Ronaldo-exit eller ikke.

United jager ny ving

Wigan-direktør Dave Whelan avslører nemlig ifølge Daily Mail at Manchester United er veldig interesserte i å hente klubbens Antonio Valencia.

Den ecuadorianske landslagsspilleren ble Wigan-eiendom i januar etter å ha vært på lån fra Villarreal, og har scoret to mål på syv ligakamper i år.

- Målet han scoret mot Manchester City var fantastisk, og jeg vet Manchester United følger med på ham, sier Whelan.

Ruud: - Ronaldo kommer til Real
FROSSET UT: van Nistelrooy følte seg frosset ut av Alex Ferguson før overgangen til Real, og skotten blir vel neppe varmere av de siste uttalelsene til nederlenderen.
I KIKKERTEN: Wigans Antonio Valencia skal være i Manchester Uniteds søkelys. Her feirer han perlescoringen han satte inn mot Uniteds erke- og byrival.