Ruud blir straffet for dommerhets

Ruud van Nistelrooy blir i dag trolig straffet for sine grove fornærmelser mot dommer Anders Frisk etter semifinaletapet mot Portugal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Det er utrolig hvordan dommeren blåste alt i Portugals favør. Han var en virkelig hjemmedommer, og blåste for Portugal i alle femti-femti-situasjonene. Det er tøft å tape på denne måten, sa van Nistelrooy etter kampen.

Fly forbanna

Spesielt reagerte van Nistelrooy på at scoringen hans etter 39 minutter ble annulert for offside. TV-bildene viser at linjemannen og Frisk trolig hadde rett, men hollerenderen var likevel fly forbanna.

Med United-kollega Cristiano Ronaldo som glisende tilskuer, konfronterte en illsint van Nistelrooy dommer Frisk både på banen og i spillertunnelen på vei inn til garderobene.

UEFA har allerede åpnet disiplinærsak mot United-spissen for fornærmende oppførsel. Disiplinærkomiteen behandler saken i dag.

Holder munn

Frisk får for øvrig god karakter av UEFA for innsatsen, og er allerede oppnevnt som fjerdedommer i søndagens finale. Han har ikke lov til å uttale seg om egen innsats så lenge turneringen pågår.

NB! UEFA har gitt Frankrike 55 000 kroner i bot fordi laget kom for seint på banen både til første- og andreomgang i kvartfinaletapet mot Hellas.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer