- Ruud er veldig tvilsom

Ole Gunnar Solskjær kan bli ensom spiss mot Arsenal i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Finte eller fakta? Ifølge Manchester United-manager sir Alex Ferguson er Ruud van Nistelrooy ytterst tvilsom foran morgendagens semifinale mot Arsenal i FA-cupen.

- Det ser tvilsomt ut for ham i øyeblikket. Alt vi kan er å håpe at det blir en forandring i løpet av 24 timer, sier Ferguson til PA.

Nederlenderen sto også over onsdagens landskamp mot Frankrike på grunn av kneskaden. Hvis uttalelsene fra skotten ikke er spill for galleriet, åpner det for Solskjær på topp på Villa Park.

Luis Saha spilte cup for Fulham og er ute i morgen. Diego Forlan spilte VM-kvalik for Uruguay denne uka og lander utslitt i Manchester seint i kveld.

Uten van Nistelrooy står United egentlig igjen med Solskjær som eneste reine spissalternativ. Og han har stort sett spilt høyreving det siste året.

- Det blir en stort slag for oss hvis han (Ruud) mister kampen. Han er en mann som kan vinne kampen for oss. Men vi har nok spillere som kan erstatte ham, sier sir Alex.

Én er i hvert fall Solskjær, selv om han ennå ikke har spilt 90 minutter for laget etter kneoperasjonen i fjor høst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer