Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verdensrankingen i tennis

Ruud forblir nummer 144 på verdensrankingen

Casper Ruud blir værende på 144.-plassen på den siste verdensrankingen i tennis. Det er heller ingen endringer i topp ti.

PÅ STEDET HVIL: Casper Ruud blir værende på plass nummer 144 på verdensrankingen i tennis. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOPHE ARCHAMBAULT
PÅ STEDET HVIL: Casper Ruud blir værende på plass nummer 144 på verdensrankingen i tennis. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOPHE ARCHAMBAULT Vis mer

Det er status quo for Ruud selv om han i forrige uke røk rett ut av kvalifiseringen til Wimbledon-turneringen i London. Han kom da til kort i møtet med franske Antoine Hoang og tapte i to strake sett.

19-åringen greide tidligere i år å ta seg til hovedtablået i både Australian Open og Roland-Garros, men en tredje Grand Slam-turnering på rad ble det altså ikke på Snarøya-gutten.

For en uke siden tok Rafael Nadal tilbake posisjonen som verdensener. Det er han også etter at den ferskeste ATP-rankingen ble offentliggjort mandag. Spanjolen er foran Roger Federer og Alexander Zverev. Alle de 16 beste på lista er på stedet hvil.