Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ruud fortsatt skadet

Oslo (NTB): Christian Ruud måtte trekke seg fra turneringen i Key Biscayne i mars og har ikke spilt kamper siden. Nordmannen taper poeng på verdensrankingen, og det er usikkert når han kan spille igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ruud sliter med en alvorlig betennelse i skulderen og har ikke kunnet serve siden han brøt 2. rundekampen i Key Biscayne-turneringen 19. mars. Franskmannen Francisco Clavet fikk da «walk-over», og Ruud startet behandlingen av den vonde skulderen.

Ruud er nå i Tampa, Florida der han trener for å bli klar til neste ukes ATP-turnering i Orlando. Atlanta og Hamburg er neste stopp for nordmannen som etter sitt skadeavbrekk har falt ned til 70. plass på verdensrankingen.

På onsdagens trening forsøkte han å serve for første gang på én måned, og ifølge Jarle Aambø i tennisforbundet var Ruud optimist.

Avgjørelsen om han spiller i Orlando tas i løpet av helgen. Ruud selv var ikke tilgjengelig for kommentar torsdag formiddag.