Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ruud Gullit slår tilbake: - Ingen vil ha Grodås

Ruud Gullit avviser tvert at Chelsea gjør det vanskelig for Frode Grodås (33) å bytte klubb. - Det er ikke vår feil. Faktum er at ingen vil ha Grodås, sier Gullit og spør om nordmannen bare er i klubben for å hente feite lønnsslipper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gullit sier at Chelsea sendte ut ei liste over tilgjengelige spillere både i oktober og november. Lista gikk til alle klubbene i England og Skottland. Men ikke en eneste klubb var interessert i Drillos-keeperen.

- Det sier mye om hvordan Grodås har spilt, sier Gullit til engelske PA.

Og da belgiske Antwerpen før jul tilbød seg å overta Grodås på lån ut sesongen var det nordmannen som nektet.

Derfor irriterer det Gullit at Grodås mener det er Chelsea som ødelegger VM-sjansene hans.

- Du er nødt til å spørre ham om hvorfor han fortsatt er her. Kanskje er det pengene? Hvis han ikke vil bort er det ingenting vi kan gjøre.

- Jeg har vært ærlig med ham og fortalt at jeg ikke var fornøyd med spillet hans. Derfor var han også ut og inn av laget forrige sesong, sier Gullit.

Denne sesongen har ikke Grodås engang vært på benken i Chelsea. Nederlandske Ed de Goy ble kjøpt inn i august og siden har Grodås vært fjerdevalg til keeperplassen.

Grodås storspilte både i finalen og i semifinalen i Fa-cupen i fjor vår. Men før det hadde han en dårlig periode og fikk tilhengerne mot seg etter flere gedigne flauser i feltet.

- Jeg sa at to gode kamper ikke var nok, og at jeg måtte ha en ny keeper. Han sa at han aksepterte det. Han visste at han ikke spilte godt nok.

- Vi sier til spillerne hva vi mener. Enten takler de det eller så er det rett ut, sier Gullit.

For Grodås har veien ut av Chelsea blitt lengre enn Drillos har godt av.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!