Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ruud Hofstad avgjorde thrillerstafett

Fikk tåspissen foran.

Tore Ruud Hofstad fikk tåspissen foran og avgjorde en fantastisk innspurt under verdenscupstafetten i langrenn i Val di Fiemme søndag.

Fem lag kom sammen inn på stadion, og Ruud Hofstad knep seg de nødvendige centimeterne foran. Ruud Hofstad jublet etter målgang, men det norske laget måtte vente noen minutter på juryens gransking av målfoto før det ble offisielt. Bildene viste at Cristian Zorzi fra Italia kom rett bak i mål på 2. plass. 3. plassen gikk til Russland.

- Helt rått! Jeg følte at jeg hadde kontroll den siste kilometeren. Dette ble en perfekt taktikk, sa Ruud Hofstad, som dermed signaliserte på beste vis at han vil være ankermann for Norge under VM-stafetten i Oberstdorf i februar.

Jens Arne Svartedal og Odd-Bjørn Hjelmeset gikk de to første klassisketappene for Norge. Frode Estil gikk den første skøyteetappen, før Ruud Hofstad fikk æren av å avgjøre.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media