Ruud Hofstad gjør comeback på Beitostølen

Utelukker ikke full satsing.

TILBAKE I SPORET: Tore Ruud Hofstad (t.h.) gjør comeback. I første omgang er NM målet. Her foran stafetten i Liberec-VM i 2009 sammen med Odd-Bjørn Hjelmeseth, Petter Northug og Eldar Rønning. Foto: Arnt E. Folvik
TILBAKE I SPORET: Tore Ruud Hofstad (t.h.) gjør comeback. I første omgang er NM målet. Her foran stafetten i Liberec-VM i 2009 sammen med Odd-Bjørn Hjelmeseth, Petter Northug og Eldar Rønning. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 27. februar 2009 la Tore Ruud Hofstad grunnlaget for det norsk VM-gull i stafett med en strålende tredjeetappe i Liberec. Det skulle vise seg å bli hans hittil siste internasjonale skirenn. Etter at sykdom spolerte hele OL-sesongen 2009/10, valgte skøytespesialisten å legge bort langrennsskiene.  

Men i sommer begynte ryktene å gå om at 32-åringen igjen har begynt å røre på seg. Og nå bekrefter Hofstad at det blir et lite comeback.  

- Planen er å stille i sesongåpningen på Beitostølen. Det store målet for sesongen er 15-kilometeren under NM på Voss. Jeg er blitt utfordret av Kristen Skjeldal, sier Hofstad til Dagbladet.  

- Veldig motivert - Hvor god er formen?  

- Den er faktisk i brukbar form. Men hvordan jeg ligger an i forhold til de beste, er jo umulig å si, poengterer han.  

Ruud Hofstad understreker at det ikke er snakk om noen hundre prosent satsing. Han jobber for fullt i Gjensidige på Lillehammer. Men samtidig utelukker han ikke at lysten kan komme tilbake for fullt.  

- Man skal aldri si aldri. Jeg er i utgangspunktet mosjonist og trener mye mindre enn da jeg var aktiv. Samtidig er jeg veldig motivert for den treningen jeg gjør nå. Det er lystbetont, og vi har et veldig godt treningsmiljø på Lillehammer. Viser det seg at jeg kan henge med, så kan det hende jeg vil satse mer. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer