- Ruud kan bli årets spiller

Ole Gunnar Solskjær er uvanlig generøs mot Ruud van Nistelrooy, hans argeste spissrival i Manchester United. - Han kan bli årets spiller, sier Solskjær.

Solskjær er en av fire United-spisser som slåss om en eller to angrepsplasser. Ved siden av van Nistelrooy kjemper Solskjær med Dwight Yorke og Andy Cole. I tillegg har manager Alex Ferguson antydet at Paul Scholes kan bli dyttet opp i angrep etter kjøpet av Juan Veron på midtbanen.

Likevel er Solskjær bare full av godord om nederlenderen som ble kjøpt for omlag 250 millioner kroner.

- At Ruud har kommet hit er en utfordring for oss spisser. Han er en fremragende angriper som bare kan bli bedre, sier Solskjær til EPLsoccer.com.

United mistet Teddy Sheringham til Spurs i sommer. Men ifølge Solskjær har van Nistelrooy gjort mer enn å erstatte Teddy.

- Vi prøver alle sammen å få spille. Men konkurransen er blitt enda hardere etter at Ruud kom, og det er bra for klubben, sier Solskjær og spår utmerkelser for nederlenderen.

- Teddy hadde en flott sesong i fjor. Kanskje Ruud kan gjøre det samme og bli årets fotballspiller. Han har definitivt evnene.

Selv har ikke Solskjær noen håp om utmerkelser.

- For min egen del håper jeg å fortsette med godt spill og få sjansen på laget jevnlig. Det er målet mitt - men det er det samme for de andre også.

(Dagbladet.no)