Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ruud klar for 2. kvalifiseringsrunde til Roland-Garros

Casper Ruud fikk en svak start, men så seg aldri tilbake da han kom i flytsonen mot Thiago Monteiro i første kvalifiseringsrunde til årets Roland-Garros.

VIDERE: Casper Ruud er klar for andre runde i kvalifiseringen til Roland-Garros. Foto: Lars Eide / NTB scanpix
VIDERE: Casper Ruud er klar for andre runde i kvalifiseringen til Roland-Garros. Foto: Lars Eide / NTB scanpix Vis mer

Til slutt avanserte unggutten fra Snarøya til 2. kvalifiseringsrunde etter å ha slått sin brasilianske motstander 6-3, 6-3.

Ruud kom under 0-2 i første sett, men svarte med å bryte Monteiros servegame til 1-2. Deretter vant han fem game på rad, før han hentet hjem settet med 6-3.

18-åringen spilte meget god tennis og kom tidlig i føringen i andre sett. Monteiro virket preget mot slutten av det siste gamet i andre sett, og på stillingen 5-3 i favør Ruud gjorde brasilianeren en dobbeltfeil som ga Ruud matchball.

Det norske stortalentet lot seg ikke be to ganger, og presset Monteiro til å gjøre en ny feil som sørget for norsk seier.

Den norske 19-åringen må ta seg gjennom ytterligere to kvalifiseringsrunder om han skal komme seg til hovedtablået i Roland-Garros.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media