Ruud med tafatt forestilling

Christian Ruud røk rett ut i første runde i Stockholm Open i ettermiddag. Det han presterte på banen mot svenske Magnus Norman må nærmest karakteriseres som pinlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ruud tapte med sifrene 6-1, 6-2.

Greit nok var motstanderen god, men det Ruud disket opp med var langt fra noen spill i toppklasse. 24-år gamle Norman er rangert som verdens fjerde beste tennisspiller, mens Ruud ligger 97 plasser lenger ned på rankingen.

Magnus Norman er også regnet som favoritt i 700 000 dollar-turneringen i Stockholm. Likevel var ikke Norman i sitt ess. Han måtte nesten trekke seg fra turneringen på grunn av en lei halsbetennelse, feber og forkjølelse i helgen. Han var heller ikke helt restituert før kampen. Blant annet trakk han seg fra double-spill i turneringen, for å styrke mulighetene i singelkonkurransen.

Christian Ruud var tydelig frustrert og sur under kampen. Han ristet til stadighet på hodet over feilene sine, blant annet hadde han problemer med å få inn serven. Magnus Norman derimot servet hardt og presist og skaffet seg mange poeng takket være denne dyktigheten.

Uansett tap, Ruud får med seg en god slump prispenger fra turneringen, nærmere 70 000 kroner.

TAPTE:</B> Christian Ruud hadde ikke dagen mot Magnus Norman. Han tapte så det suste i Stockholm Open.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer